Wie zijn wij? afbeelding

Wie zijn wij?

T&O verzekeringen een jonge, dynamische makelaar voor het MKB. Voor groot en klein. Een flexibele, actieve onderneming die snapt dat ieder MKB bedrijf uniek is, met een eigen profiel en een eigen wensenpakket. Een verzekeringsbedrijf dat luistert naar de klant en blijft gaan voor maatwerk voor elke relatie.

Daarmee gaan we feitelijk in tegen de huidige trend. Dat doen we bewust, omdat we geloven dat we daarmee verschil maken, dat we daarmee daadwerkelijk waarde voor u toevoegen. Zeker nu, in een tijd waarin het (ook) in de verzekeringsmarkt vooral nog lijkt te gaan om schaalvergroting en aandeelhouderswaarde. Waarin de mensen verdwijnen die de bedrijven en de ondernemers nog echt kennen. Waarin mensen en gespecialiseerde kennis worden vervangen door een online omgeving, chat robots en gestandaardiseerde modellen. Waarin gedacht worden in termen als ‘customer value’. Met andere woorden; welke waarde heb je als klant voor de organisatie.

Bij T&O verzekeringen vinden we dat we er moeten zijn voor jou en niet andersom. Daarom draaien we het graag om en stellen we ons voortdurend de vraag: wat is onze waarde voor jou? Hoe kunnen we die vergroten?

Precies dit streven was onze voornaamste drijfveer om T&O verzekeringen te beginnen. Om zo onze eigen keuzes te kunnen maken, om onze klanten te kunnen bedienen op de manier zoals we zelf bediend willen worden, om een bedrijf te runnen waarin het gaat om mensen, om service en om aandacht.

Dit heeft geleid tot een bloeiende onderneming met honderden tevreden zakelijke relaties. Wij nodigen jou ook uit voor een informeel kennismakingsgesprek!

– Pieter Doornenbal & Patrick Knappers