Transport Veilig Verzekerd afbeelding

Transport Veilig Verzekerd

Pieter en Patrick zijn ieder al vele jaren actief in de logistieke sector en hebben besloten om een pijler toe te voegen aan de dienstverlening:

Transport Veilig Verzekerd

Transport Veilig Verzekerd (TVV) biedt diensten aan gericht op kostenreductie. We hebben ons gespecialiseerd in risicobeheer en oplossingen voor logistieke dienstverleners. We brengen uw bedrijfsmatige risico’s in kaart en bieden naar behoefte een maatwerk oplossing aan zodat de continuïteit van uw bedrijf beter geborgd wordt. U bent bij ons aan het juiste adres voor het verantwoord omgaan met risico’s en het verbeteren van uw resultaten door het reduceren van kosten.

Telematica concept gecombineerd met preventie en (code 95) opleidingen

Als TVV hebben we het Telematica Veilig Transport Concept gelanceerd, dit unieke concept in de markt heeft als uiteindelijke doel:

“VERHOGEN VAN DE VERKEERSVEILIGHEID OP DE WEG, TERUGDRINGEN VAN HET AANTAL VERKEERSDODEN “

Werkwijze

Ieder advies start met een analyse van schade-oorzaken en schadefrequentie binnen het wagenpark, hiermee komen we uiteindelijk tot een zogenaamde “nulmeting“. Vervolgens gaan we het rijgedrag van chauffeurs volgen, hierdoor krijgen we inzicht en komen we tot adviezen en kunnen er trainingen op maat worden gemaakt. Door deze optimalisatie zien we dat het aantal schades afneemt. Naast deze directe kosten zien we ook een significante daling van kosten van onder andere brandstof, reparatie, onderhoud en banden.

Dus voor alle partijen een win/win situatie.

Modulaire dienstverlening

Onze dienstverlening in TVV is modulair opgebouwd, deze kunnen afzonderlijk of in combinatie worden gebruikt. Deze bestaat uit de volgende modules:

  • Rittenregistratie
  • Fleet data & kostenbesparing
  • Technology & smartphone gebruik
  • Data @ Coaching chauffeurs
  • Code 95 opleidingen
  • Risk Management

Geïnteresseerd…?

We nodigen u graag uit voor een informeel kennismakingsgesprek!