Onze organisatie afbeelding

Onze organisatie

T&O verzekeringen heeft geen productverplichting naar banken of verzekeraars. Ons advies is altijd 100% onafhankelijk! Jij bent onze opdrachtgever en niet de verzekeringsmaatschappijen of banken.

T&O verzekeringen doet zaken met alle gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen, zoals Allianz, TVM, HDI, Nationale-Nederlanden, etc. Vaak zelfs binnen één van onze ruim 20 (huis)volmachten. Bijzondere risico’s kunnen wij voor u op de beurs onderbrengen.

Goed advies begint met een goed kennismakingsgesprek

We werken op basis van een persoonlijke benadering en bieden altijd maatwerk op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening. In het geval van een zeer specifieke kwestie schakelen wij, indien nodig, de hulp van specialisten in.

Wij kunnen een veel breder scala aan producten adviseren dan een adviseur bij een bank, verzekeraar of gebonden intermediair. Zij zijn namelijk beperkt tot de producten van hun eigen organisatie, waar wij vrijheid van keuze hebben.

Het voordeel is uiteindelijk voor jou: een uitgebreide vergelijking op maat, waarbij echt alle mogelijkheden op een rij zijn gezet. Helemaal toegepast op jouw wensen.

Dat is de kracht van Patrick en Pieter. Ontdek het zelf!

Beloningsbeleid T&O

Het beleid van onze onderneming is gericht op het behartigen van de belangen en de lange termijn relatie met onze klanten. Om dit te realiseren is het van belang dat wij beschikken over goed gekwalificeerde en betrokken medewerkers.

Ons beloningsbeleid is zodanig ingericht dat het bijdraagt aan het bevorderen, aantrekken en behouden van de juiste medewerkers. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers niet worden geprikkeld door de beloning tot het onzorgvuldig behandelen van klanten. Daarom ontvangen onze medewerkers uitsluitend een vast salaris. Afhankelijk van het bedrijfsresultaat en functioneren van de medewerker bestaat de mogelijkheid om een bescheiden bonus toe te kennen.

Artikel 1:120 lid 2 Wft is op onze onderneming niet van toepassing.